Autoverhuur-Brummen-Zutphen

Auto of bestelbus huren in de regio Brummen, Zutphen

Eenvoudig, snel en goedkoop een auto of bestelbus huren? Komt u uit Brummen, Zutphen, Spankeren, Eerbeek, Empe, Hall of Leuvenheim? Dan bent u bij Autohopper Gert Mulder - Brummen aan het juiste adres. Wij verhuren personenauto’s en bestel- en verhuisbussen (ook meubelbak met laadlift) tegen scherpe tarieven. Hieronder kunt u snel en eenvoudig reserveren of een prijsberekening maken.

Heeft u liever telefonisch contact?  Bel dan naar onze verhuurbalie tel. 0575-561836

 

De no-nonsense autoverhuurder

Heeft u een kleine auto nodig om even op (zakelijk)bezoek te gaan of een ruime station voor een vakantie,  dan is Autohopper Gert Mulder de juiste autoverhuurder in uw omgeving. Onze personenauto’s zijn reclamevrij en de tarieven transparant en zonder addertjes onder het gras.  Dat noemen wij nou No-Nonsense!!

 

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in de regio Brummen, Zutphen?

Ook voor de zakelijke markt biedt Autohopper Gert Mulder oplossingen voor bedrijven die tijdelijk behoefte hebben aan een grote op kleine bestelbus. Denk bijvoorbeeld aan, het uitleveren of ophalen van goederen, het opbouwen van een beurs en tal van andere doeleinden. 

Zo hebben wij voor onze vaste klanten speciale zakelijke tarieven.

Gaat u verhuizen? Dat betekend dozen inpakken, zolder opruimen, adreswijzigingen doorgeven, kortom een drukke periode. En dan komt het verhuizen naar je nieuwe stek! Neem je een duur verhuisbedrijf in de arm?

Natuurlijk bel je vrienden en familie en huur je goedkoop een bestelbus of bakwagen met laadlift. Autohopper Gert Mulder heeft voor elke klus de juiste bus. Heeft u iets kleins te vervoeren? Dan hebben wij ook aanhangers met huif te huur.

Heeft u regelmatig behoeft aan een bestelbus? Neem dan contact met ons op zodat we met u de mogelijkheden kunnen bespreken. Bel ons op 0575-561836

 

GEMAK, FLEXIBILITEIT EN SCHERPE TARIEVEN, DAAR DRAAIT HET OM BIJ AUTOHOPPER GERT MULDER