VW onderhoud apk en reparaties

 

Voor de APK keuring of onderhoud van uw VW gaat u naar Gert Mulder autobedrijf in Brummen

Ook voor uw VW bent u aan het juiste adres bij Gert Mulder autobedrijf. Want net zoals de VW dealer beschikken wij over:

VW onderhoud en reparatie

U kunt bij Gert Mulder autobedrijf in Brummen voor het totale VW servicepakket terecht:

VW diagnose- en testapparatuur

Er is een grote kans dat ook uw auto onder de motorkap volop gebruikt maakt van Bosch-onderdelen en Bosch-kennis. Die kennis is ook volop aanwezig bij Bosch Car Service. Omdat wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service kunnen wij met onze diagnoseapparatuur uw VW helemaal doormeten. Met goed opgeleide monteurs en volledig behoud van fabrieksgarantie.

 

BOVAG aangesloten

Natuurlijk is Gert Mulder autobedrijf aangesloten bij BOVAG. Op alle werkzaamheden heeft u dan ook BOVAG garantie.
 

Bij u in de buurt

De meeste klanten van Gert Mulder autobedrijf komen uit de regio Brummen, Zutphen, Spankeren, Eerbeek, Empe, Hall en Leuvenheim. U vindt Gert Mulder autobedrijf aan de Saturnusweg 10 in Brummen, nabij de rotonde waar de N345 (Zutphen) en de N348 (Velp, Arnhem) samenkomen. Op slechts 10 autominuten vanaf Zutphen gelegen. Naast klaar-terwijl-u-wacht service kunt u gebruik van maken van onze haal-& breng service of vervangend vervoer mogelijkheden. Ook bedrijfswagens!

 

Vrijblijvend kennismaken? U bent van harte welkom voor een gratis checkup!

Deze check wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde monteur, waarbij hij uw VW controleert op 20 vitale punten. Deze punten omvatten ondermeer de banden, remmen, verlichting, wielophanging en de vloeistofniveaus. Deze checkup voeren we klaar-terwijl-u-wacht uit. U hoeft geen afspraak te maken. Echter als u er zeker van wilt zijn dat u gelijk aan de beurt bent, dan is het aan te raden dat toch even te doen. Klik daarvoor op de button ”Maak afspraak”. Vul daar na het kiezen van een datum in het veld "andere werkzaamheden": gratis checkup in. 

Graag tot ziens!

Maak direct een afspraak